Scannen naar PerfectView

 

Gemakkelijk scannen naar PerfectView met de scanner koppeling van MaDox ScanApps

Steeds vaker vragen relaties ons naar een efficiënte oplossing voor het digitaliseren van het kantoor om onder andere sneller, gemakkelijker en flexibeler te kunnen werken.
Door het scannen van documenten rechtstreeks naar PerfectView beschikt u over een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing waarbij u altijd de juiste informatie op de juiste plek hebt en dus de informatie eenvoudig kunt raadplegen.

Extra efficiency binnen uw werkproces bereikt u als u uw document vanaf uw multifunctional printer (MFP) direct naar de juiste plek in PerfectView scant.
Met deze kant-en-klare oplossing kunt u uw gescande documenten altijd snel terugvinden en beschikt u over een duidelijk en uniform werkproces.

De scanfunctionaliteit rechtstreeks vanaf MFP naar PerfectView is een officieel gecertificeerde koppeling voor PerfectView.
Zie link op de officiele pagina van PerfectView

DEMO afspraak ? of bel : 088-0323000


Hoe werkt het ?

De dynamische koppeling zorgt ervoor dat klantgegevens en documenten vanuit PerfectView opgehaald kunnen worden en deze worden getoond op het display van de multifunctional* of desktop PC.
U kiest voor de gewenst klant & bestemming.
Vervolgens wordt het document verwerkt, voorzien van tekstherkenning, geindexeerd en automatisch op de juiste plek in PerfectView gezet.
 


MaDox ScanApps

- Bespaar tijd met inboeken van dossiers en facturen
- Minder kans op fouten door uniforme invoer
- Rechtstreekse dynamische koppeling met multifunctional en desktop PC
- Tijd en plaatsonafhankelijk toegang tot uw dossiers en documenten
- Voldoet aan alle wet- en regelgeving
- Snelle terugverdientijd (ROI)

Meer weten ? of bel : 088-0323000


 


Google+