Cloud


Office 365
Download Brochure

Microsoft Office 365

Office 365

Microsoft Office 2016

Neem Office nu overal mee naartoe op al je apparaten met Office 365. Een Office 365-abonnement biedt je toegang tot de meest recente versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote en meer op je pc, Mac, tablet of smartphone. Je krijgt ook 1 TB OneDrive-cloudopslag voor je foto's, video's en documenten, plus 60 Skype-minuten per maand en technische ondersteuning van door Microsoft opgeleide deskundigen, gratis en voor niets.

De krachtige software in Microsoft Office 2013 is in Microsoft Office 2016 nog precies hetzelfde, inclusief functies en snelkoppelingen voor de dingen die je het vaakst doet, zoals het creëren van professioneel ogende presentaties, werken aan spreadsheets of tekstverwerking. En omdat het in Office 2016 mogelijk is om documenten te openen, op te slaan, aan te passen of er samen aan te werken in de cloud, kun je efficiëntie maximaliseren en overal en altijd geweldig werk leveren. Microsoft Office is veel krachtiger en biedt betere ondersteuning dan gratis software, zoals Open Office of Google Docs.

Als je een eerdere versie van Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen 2013 en Office Professional 2013, wordt het tijd voor een upgrade naar Office 365 of Office 2016. Bekijk onze Microsoft Office-producten en zoek de ideale oplossing voor je thuis- en zakelijke behoeften.

[1] Skype-account vereist. Exclusief speciale -, premium- en niet-geografische nummers. Gesprekken naar telefoons alleen mogelijk in bepaalde landen. Skype-minuten beschikbaar in geselecteerde landen. Zie Veelgestelde vragen voor details.

 

Meer weten? of bel : 088-0323000


Google+