Download Brochure

3 Stappen Plan

Voor succesvol document management hanteert de MaDox Groep een 3 stappen plan.
Stap voor stap worden de zwakke plekken zichtbaar op het gebied van uw print, scan en documenten stromen. Er worden daarbij oplossingen geformuleerd en er wordt blootgelegd waar zich het potentieel bevindt voor grotere besparingen en een hogere efficiëntie.

Deze totaalaanpak creert een unieke en essentiële business strategie voor elk bedrijf dat zijn totale potentieel aan kostenreducties wil benutten. De ervaring leert dat Efficient Document Management feitelijk de outputkosten met ongeveer 30% kan reduceren.

Door met u samen te werken, bekijken we het totale plaatje van uw bedrijf en evalueren we met u welke aspecten het meest geschikt zijn voor uw bedrijf. Uit de onderdelen die u nodig heeft stellen we vervolgens een volledig op maat gemaakte dienst voor u samen.

Meer weten?

Kyocera MDS en 3 Stappen Plan

Stap 1. De Analytische fase

stap1

Hierbij krijgt u een gedetailleerd overzicht van uw huidige bedrijfssituatie, de efficiëntie van uw processen en de daaruit voortvloeiende kosten met ROI.
 

Stap 2. De Optimalisatie fase

stap2 Er wordt voor u een managementconcept op maat gemaakt, waarbij er wordt uitgegaan van de interne eisen van uw organisatie – technisch, financieel en organisatorisch.
 

Stap 3. De Beheer fase

stap3 Wij bieden u een voortdurend beheer om u te verzekeren dat alles zuinig en effectief samenwerkt. Dit omvat onderhoud, regelmatige rapportage aan uw management en voortdurende verbeteringen om in te spelen op de veranderende eisen van uw bedrijf. 

 

De voordelen op een rij:

Economisch: 
COMPLEET TRANSPARANTE KOSTEN EN BESPARINGEN TOT WEL 30%
Optimalisatie: 
TOEGENOMEN PRODUCTIVITEIT EN GEMOTIVEERDERE MEDEWERKERS
Geen gedoe: 
PROFESSIONEEL, AANGEPAST EN UIT EEN ENKELE BRON
Ecologisch: 
EEN VERBETERD MILIEUBEHEER EN DUURZAAMHEIDSMANAGEMENT
Veilig:   
VERBETERDE CONTROLE EN BESCHERMING VAN UW GEGEVENS EN DOCUMENTEN

 
Voordelen 3 stappen plan

Meer weten ?


Google+